محتوای این مطلب
قالب وردپرس یا همان پوسته وردپرس، یکی از مهمترین بخشهای وبسایت وردپرسی است. به همین دلیل نیاز است تا در زمان انتخاب قالب و یا پوسته به نوع و کاربرد آن دقت داشته باشید. نصب قالب اگر چه به عنوان یکی از سادهترین فعالیتها در طراحی سایت با وردپرس شناخته میشود، اما گاهی برای افراد مبتدی و تازه کار کمی دشوار است.
یک قالب وردپرس حرفه ای چه ویژگیهایی دارد؟
افرادی که با سیستم مدیریت محتوای وردپرس اقدام به طراحی وبسایت میکنند، به جای طراحی یک قالب، معمولاً از قالبهای آمده و شناخته شده استفاده میکنند.
قالبهای آماده به طراحان سایت کمک میکنند تا پس از نصب بر روی وردپرس، تنها با جایگزین کردن محتوای مورد نظر خود، به جای محتوای اولیه موجود بر روی قالب، در مدت زمان بسیار کوتاهی وبسایت خود را طراحی و راهاندازی کنند. در زمان خرید قالب برای وبسایت باید به موارد مختلفی توجه داشته باشید که برخی از آنها شامل موارد زیر است:
مطابق با فعالیت
نخستین ویژگی برای انتخاب یک قالب برای وبسایت این است که مطابق با نوع فعالیت باشد. به عنوان مثال یک طراحی سایت شرکتی نیاز به یک قالب دارد که بتواند امکانات لازم برای معرفی کسب و کار را در اختیار طراح سایت قرار دهد.
کاربر پسند
زمانی که میخواهید یک وبسایت طراحی کنید، لازم است تا به سلیقه و نیاز مخاطبان خود توجه داشته باشید و با در نظر گرفتن سلیقه و نیاز آنها یک قالب مناسب و در اصطلاح کابرپسند انتخاب کنید.
مطابق با اصول UX و UI
دقت داشته باشید که یک قالب حرفهای برای وبسایت باید مطابق با اصول UX و UI طراحی شده باشد. اصول UX و UI کمک میکند تا زمانی که کاربران به وب سایت شما مراجعه میکنند، تجربه بسیار خوبی از کسب و کار و وبسایت شما در ذهن آنها ماندگار شود.
چگونه میتوان یک قالب جدید بر روی وب سایت نصب کرد؟
در گام نخست برای اینکه یک قالب جدید بر روی یک وبسایت وردپرسی نصب کنید، باید وارد بخش مدیریت وبسایت یا همان پیشخوان وردپرس شوید. سپس بر روی گزینه نمایش کلیک کرده و وارد زیرمنوی پوستهها شوید. در این بخش شما از دو طریق میتوانید قالب مورد نظر خود را بر روی وردپرس نصب کنید:
- استفاده از قالبهای موجود در مخزن وردپرس نیز گاهی به کاربران کمک میکند تا بتوانند برای راهاندازی و ساخت وبسایتهای ساده از آن به عنوان یک قالب رایگان استفاده کنند.
- پس از ورود به بخش پوستهها شما در بالای صفحه میتوانید با کلیک بر روی افزودن پوسته تازه، قالب مورد نظر خود را که بر روی سیستم کامپیوتری خود ذخیره کردید را اضافه کنید.
نصب پوسته یا قالب وردپرس
زمانی که شما قالب مورد نظر را به بخش پوستهها اضافه کردید، وقت آن رسیده تا با کلیک بر روی گزینه نصب، قالب مورد نظر خود را فعال کنید. البته باید به این مورد توجه داشته باشید که نحوه نصب قالبها گاهی با یکدیگر متفاوت هستند، اما همگی با روشی بسیار ساده نصب خواهند شد.
در زمان نصب قالب به این مورد توجه داشته باشید که نیاز است تا قالب آماده با درونریزی اطلاعات نصب شود زیرا پس از درونریزی اطلاعات شما به عنوان طراح سایت، تنها نیاز به تغییر اطلاعات خواهید داشت اما در صورتی که اطلاعات درونریزی نشود، شما مجبور به طراحی قالب از صفر خواهید بود، در نتیجه طراحی وبسایت به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت.
غیرفعال کردن قالب
زمانی که شما به بخش پوستهها در وبسایت میروید، مشاهده خواهید کرد که امکان غیر فعالسازی برای قالب فعال نیز وجود دارد. در واقع اگر تصمیم داشته باشید که یک قالب دیگر برای وبسایت خود انتخاب کنید، کافی است تا بر روی گزینه غیرفعال کردن قالب کلیک کنید و پس از آن یک قالب دیگر را فعال کنید.